M-SERV
EUROPE Kft.

ELŐZMÉNYEK

Szerelőipari vállalkozás


Az M-SERV EUROPE Kft. egy új alapítású társaság, melyet tulajdonosai a szerelőiparban folytatott sokévnyi közös és sikeres együttműködés gyümölcseként keltettek éltre.

Magyarország és Európa különböző országaiban főként erőművi, olaj- és vegyipari üzemek gépészeti karbantartásai és projekt kivitelezései során szerzett szerelési tapasztalatainkat állítjuk régi és új Vevőink szolgálatába. Az elmúlt közel 10 év minden nagyobb magyarországi technológiai kivitelezésén külön-külön képviseltettük magunkat, szerepet kaptunk kisebb, nagyobb feladatok végrehajtásában. Iparági tapasztalataink széleskörűek: acélipari, vegyipar, olajipar, faipar, könnyűfémipar, élelmiszeripar, gumiipar, papíripar, stb. Szakamánk iránti tiszteletünk és alázatunk mindig újabb és újabb csúcsok meghódítására sarkall. Bátran nézünk szembe új kihívásokkal.

Keressen fel Minket ajánlatkérésével!

TERVEINK

Folyamatos fejlődés


"A világban egyedül a változás állandó." Ezért Mi is folyamatosan változunk, tudatosan fejlesztjük magunkat, vállalkozásunkat, kollégáinkat és módszereinket.

Tevékenységünk végzése során folyamatosan törekszünk arra, hogy Megrendelőink részére a szokványos szerelési, karbantartási megoldásokon túlmenően információt biztosítsunk az iparágban történő fejlődésről, új technológiákról. Vállalkozásunk célja, hogy Vevőink számára elérhetővé és gyakorlatban alkalmazhatóvá váljanak a modern kivitelezés nyomonkövetési módszerek, fejlett, szoftveres karbantartásszervezési technológiák is.
Kiterjedt, különböző szakági kapcsolatrendszerünket szívesen ajánljuk Partnereinknek is a portfóliónkon kívül eső feladatokra.

Keressen fel Minket ajánlatkérésével!

Kérdése van?
Írjon nekünk!

info@m-serv.eu


ÜZENETKÜLDÉS